Kurumsal

Tufan Mühendislik Mimarlık olarak bu güne kadar; İnşaat Sektörünün en temel mesleki dallarında 40 yıldır mesleki faaliyetimizi yürütürken, günlük işlerini aksatmadan, yarını da düşünmek gerektiğinin bilinciyle hareket etmekteyiz. En Başta çalışanlarımızın kariyer planlamasını yaparken, ileriki zamanlarda bizimle çalışabilecek yol arkadaşlarımızı, genellikle şirketimizde staj yapan genç kuşaklardan seçiyoruz. Staj yapmak üzere Şirketimize başvuran herkese kapımız açıktır.

 

Şirketimiz Yönetim Kurulu, mesleki ve sosyal kuruluşlarda aktif ve olarak yer almaktadır. Sektörün gelişimi için devletimize her türlü bilgi ve katkıyı sunmak üzere kurulmuş bulunan Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu, Yapı Denetim ve Deprem Birliği, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği gibi sektör içi kuruluşların çeşitli yönetim kademelerinde bulunmuş ve bulunmaya devam etmektedir. TMMOB ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ihtiyaç duyduğu dönemlerde her türlü mesleki katkımızı sunum ve yazılarımızla yapmış bulunmaktayız.

 

Ülkemizin sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda, çevreye en az zarar verecek şekilde, bizden sonraki kuşaklara, yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla, kendi enerjisini ve oksijenini üreten yeşil binalar yapma hususunda uygulama, arayış ve çalışmalarımız devam etmektedir.

 

Şirketimiz; kurulduğu günden bu yana, ''Toplam Kalite'' kavramını her şeyin üzerinde tutarak gelişmeye gayret ederek başarılı olmuştur. Müşterilerimiz; bizim farkımızı ancak bizimle çalışarak anlayabilirler. ''farkı fark etmek için bizimle çalışın''  diyerek sözlerimi bitirirken, Dünyaya barış, Ülkemize huzur ve mutluluklar diliyorum.

 

Saygılarımla

İrfan YAY
İnşaat Y.Mühendisi
Genel Müdür


Genel Müdürün Mesajı

Saygıdeğer müşterilerimiz,
Sevgili iş arkadaşlarım;

Firmamız; Ülkemizin lokomotif sektörü olan inşaat alanındaki birikimi, 1974 yılına dayanmaktadır. Babadan oğula geçecek şekilde üç kuşak inşaat mühendisi olarak sektörün içindeyiz. Bu birlikteliğimiz deneyimimiz bizim en büyük itici gücümüz ve gurur kaynağımızdır. Bilimsel bilgiyi ve teknolojik gelişimleri takip eden geleneğimiz ile; 1974-1994 yılları arasında Ankara/Polatlı'da, 1994-2015 arasında ise Ankara merkez ve ilçelerinde, inşaat sektörünün birçok alanında (Konut, İçme Suyu, Kanalizasyon, Çelik Yapı, Çelik Silo, Yarı Mekanik Silo, Hastane, İlaç Fabrikası, Sanayi Tesisi, Depolama Tesisi ve Oteller) anahtar teslimi taahhüt ve projelendirme konusunda binlerce projeye imza atmıştır.

Şirketimizin proje yapım deneyiminin yanında güvenli konut üretmede taviz vermeyen ilkelerimizle bizi alanında güvenir bir marka yapmıştır. Ankara genelinde ciddi bir pay ve söz sahibi olmakla birlikte; ilerleyen zamanda standart ve kalitesini, gelişen teknolojiye paralel olarak daha da fazla artırmıştır. 2010 yılından sonra gerek malzeme gerekse mühendislik olarak nitelikli projeler yapma konusuna yönelmiş ve Ankara pazarını aşarak İstanbul 'a 2015 yılının başında Bayrampaşa ya açılan şubesiyle yeni bir ivme ve motivasyon yakalamıştır.



Temel uzmanlık alanımız olan, mühendislik ve mimarlık mesleğini yürütürken farklı alanlarda ürettiğimiz yüzlerce projenin yanında, uygulama ve taahhüt konusunda nitelikli yapılar inşa etme hedefi kısa ve orta vadede, şirketimizin ilk önceliğidir.

Tufan Mühendislik-Mimarlık olarak kısa ve orta vadede istikrarlı büyüme hedefimize katkı sağlayacak projelere imza atmaya devam edeceğimizin müjdesini buradan vermek istiyorum. Bu vesile ile bize inanarak yola çıkan müşterilerimize, iş ve çözüm ortaklarımıza, şirket üst yönetim ve saha çalışanlarımızı en içten duygularımla selamlıyorum.

Saygılarımla

İrfan YAY
İnşaat Y. Mühendisi
Genel Müdür
Her Geçen Gün Bilimsel ve Teknik Gücümüzü Geliştirerek, Kendimizi Daha da Zenginleştiriyoruz.